Welkom bij schoonheidssalon, SkinBar by Bianca Sijssens,

Dit is een schoonheidssalon waar huidverbetering, huidverzorging en ontspanning samen komen. Ik ben Bianca Sijssens, en ruim 27 jaar werk ik met heel veel plezier en passie als schoonheidsspecialiste in mijn eigen salon.

Mijn schoonheidssalon is gevestigd aan de Bonkelaar 22 in Heiloo een mooi dorp in de buurt van Limmen, Alkmaar, Egmond en Bergen NH. Vanuit Heemstede ben ik twee jaar geleden in het mooie Heiloo terecht gekomen om hier mijn schoonheidssalon voort te zetten. Gelukkig weten veel mensen uit Heiloo en omstreken de weg naar mijn salon al te vinden. Ook mijn oude klanten uit Heemstede zijn mij enorm trouw gebleven en rijden graag een stukje verder om hun huid door mij te laten behandelen. Heel trots en blij ben ik daar mee.

De persoonlijke aandacht, ontspanning en een passend huidadvies staan centraal bij mij in de salon. Tijdens elke behandeling wordt er gekeken naar de wensen van de klant en naar de huid-behoefte. En zo komen we samen tot een persoonlijk behandelplan en bijbehorend huidadvies. Met als resultaat een mooie gezonde huid en een prachtig stralende huid. Dat wil iedereen!

Ik ben mij altijd door blijven ontwikkelen dmv opleidingen en cursussen. Daardoor werk ik up to date. Voor zowel ontspannende behandelingen als echte huid verbeterende behandelingen ben je bij mij aan het juiste adres.

De bindweefsel-massage voor het gezicht is één van de TOP-behandelingen die schoonheidssalon, SkinBar by Bianca Sijssens aanbiedt. Deze behandeling maakt het verschil voor iedereen die huidverjonging wenst. Fijne lijntjes zullen verdwijnen en uw huid zal stralen. De combinatie van gezichtsbehandelingen en de huid verzorgingsproducten van PHYRIS en DR Grandel zijn een garantie voor een stralend resultaat.

Schoonheidssalon SkinBar by Bianca Sijssens is aangesloten bij de Huidprofessional . Wat staat voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis.

Wil je zelf ervaren wat een behandeling voor jouw huid kan betekenen? Maak dan een afspraak. En ontdek wat de verrassende zichtbare resultaten van een professionele gezichtsbehandeling voor jouw huid kunnen zijn.

Tot snel.