Wanneer je last hebt van fijne lijntjes of een verslapte, droge en doffe huid, is meso-therapie de ideale behandeling voor het zichtbaar verbeteren van uw huid! Bij meso-therapie wordt de huid door het inbrengen van verschillende Boosters gerevitaliseerd en gehydrateerd, wat leidt tot een zichtbare en voelbare verbetering van de huidstructuur.

Naaldloze Meso-therapie, wat is dat precies?

Mesotherapie is een techniek waarbij werkstoffen rechtstreeks in de huid doordringen tot in de diepere huidlagen, hierdoor wordt het celmetabolisme gestimuleerd. Er ontstaat een vernieuwde celstructuur met als resultaat een vermindering van de rimpels in de diepere huidlaag. Tevens treedt er een vermindering op van pigmentvlekken, littekenweefsel, acné en couperose

Resultaten naaldloze Meso-therapie

Na de behandeling ziet de huid er egaler, stralender en gezonder uit. Doordat de huid wordt aangezet tot revitalisatie (vernieuwing) verdwijnt de verhoornde (dode) huidcellen laag en komt er een prachtige en jeugdige huid tevoorschijn.

Hoe werkt de naaldloze meso-therapie?

De Skinbooster werkt met innovatieve elektroporatie en de nieuwste electro-osmose technologie. Een methode die specifiek werkstoffen pijnloos in de huid “schiet” op een nieuwe manier en precies waar ze nodig zijn – zonder steken, naalden of injectie. Het voordeel hiervan is dat het pijnloos is en geen beschadigingen aan de huid maakt. U heeft geen downtime en kunt direct door met uw bezigheden.

De SKINSHOOTER werkt tot in de diepte van de basaallaag daar waar de cellen opnieuw worden geboren. Deze worden opgevuld met de werkstoffen en die cel gaat die werkstoffen meenemen in het regeneratieproces tot aan de hoornlaag.

Comi-deal

Bindweefselmassage & naald loze Meso-Therapie

De naaldloze Meso-Therapie werkt ongelofelijk mooi in combinatie met een bindweefselmassage behandeling. Deze intensieve behandeling geeft de huid een enorme boost aan de huid en deze behandeling zal tot 10 dagen doorwerken, en is daarom in kuurverband ook aan te raden. De huid ziet er egaler, stralender en gezonder uit!