Een bindweefselmassage in combinatie met de gloednieuwe behandeling: PRX Therapy om jouw huid next level te brengen!

Kan jouw huid wel eens een stevige aanpak gebruiken? Dan is een bindweefselmassage misschien wel wat voor jou.

Een bindweefselmassage kan je goed inzetten om je huidconditie te verbeteren, maar ook bepaalde huidproblemen kunnen erdoor worden verholpen.

Door het stevig behandelen van de huid wordt de doorbloeding verhoogt en de stofwisseling in de huid geactiveerd. Tijdens de bindweefselmassage wordt er gewerkt op de middelste en onderste huidlaag, dit is waar het bindweefsel zich bevindt.

Door stevige en diepe massage technieken uit te voeren op het te behandelen huidgebied krijgen de fibroblasten in de huid een boost. Zij zorgen ervoor dat het collageen in de huid wordt aangemaakt en dat de elasticiteit in de huid wordt verbetert.

Deze bindweefselbehandeling gaan we in onze nieuwe behandeling combineren met PRX Therapy. Na deze behandeling van 30 minuten zie je al directe resultaten. Hoe tof is dat?

Tijdens de behandeling stimuleren we de vernieuwing van de huid op een natuurlijke manier. Door middel van een zachte massage worden de actieve ingrediënten die we op de huid aanbrengen gestimuleerd voor een diepe hydratatie.

Door deze stimulatie worden de cellen in de huid gestimuleerd om collageen te produceren, waardoor we op een natuurlijke manier gaan werken op het verjongen van de huid.

Ben je benieuwd of deze behandeling geschikt is voor jouw huidtype en wensen? Stuur ons dan een berichtje voor meer informatie.

Nog een kleine tip: wil je er zeker van zijn dat je over 4 tot 8 weken weer plek hebt in onze agenda voor jouw favoriete behandeling? Zorg er dan voor dat je gelijk je afspraak hebt doorgepland als je in de salon bent.