Begint jouw huid ook anders aan te voelen zodra de seizoenen weer gaan veranderen? Je kent het waarschijnlijk wel: het typisch nederlandse weer.

Het ene moment is het 25 graden buiten en loop je in je favoriete zomerjurkje. Het andere moment is het 10 graden buiten en ben je druk opzoek met het overhoop gooien van je kast om je dikke
sjaal en winterjas te vinden.

Dat het nederlandse weer zo veranderlijk is is voor je huid helemaal niet fijn. Ook het wisselen van de seizoenen heeft invloed op je huid.

De gure wind, de kou, regen, sneeuw en de zon hebben allemaal effect op de conditie van je huid. Dat je het gevoel hebt dat de conditie van je huid verslechterd na de zomer is geen gekke gedachte.

Waar we in de zomer last hebben van een wat vettere huid en hier en daar misschien een verbrande huid, kan je in de winter juist weer last hebben van de wisseling van de temperatuur van
binnen naar buiten, waardoor je last kan krijgen van een droge en trekkerige huid.

Het is daarom heel belangrijk om bij elke wisseling van de seizoenen je huidverzorgingsproducten weer goed onder de loupe te nemen en te kijken of deze producten wel voldoen aan de behoeften die je huid heeft op dat moment.

Daarom is het nu de perfecte tijd om te kijken naar jehuidverzorgingsroutine. Kan je misschien kiezen voor een wat vollere creme? Of misschien heeft je huid wel behoefte aan een serum die je huid goed kan hydrateren.

Ben jij benieuwd wat jouw huid nodig heeft de aankomende maanden? Kom dan gerust eens langs in de salon voor wat persoonlijk advies. We helpen je graag!