PHYRIS Skin Care

Phyris is een echte trendsetter. Deze exclusieve producten welke het stempel “made in Germany” mogen dragen worden volgens dezelfde strenge regels vervaardigd als bij de ontwikkeling van geneesmiddelen. Phyris garandeert een bijzondere zorg voor kwaliteit en resultaat.

PHYRIS Skin Care Concept overtuigt met het 3-fasen-concept: reinigen, activeren, verzorgen. De individuele verzorgingslijnen van PHYRIS beschikken over de juiste producten voor elke leeftijd, elk huidtype en elke huidconditie. Wie de huid regelmatig op de juiste manier laat onderhouden en tevens zelf thuis goed verzorgt, ziet er jeugdiger en gezonder uit. Bovendien geeft dit beduidend meer zelfvertrouwen. PHYRIS weet als geen ander hoe dit te realiseren en geeft met haar producten daadwerkelijk íedere huid een nieuwe kans!

De producten van Phyris bevatten plantenextracten, vitamines en andere werkzame bestanddelen die volgens de nieuwste high-tech-methoden zijn bereid om zo de verzorgende eigenschappen volledig tot hun recht te laten komen. Phyris heeft producten voor ieder huidtype, aangevuld met preparaten voor de extreem gevoelige huid, de vette huid, acne, een verwaarloosde huid, een lifting product voor de rijpere huid en speciale preparaten voor huidproblemen. Zeer bijzonder zijn de Time Release behandelingen van Phyris.

De werking van de producten is wetenschappelijk aangetoond en is voor een deel onder geneeskundig toezicht getest en gedemonstreerd. De producten zijn niet op dieren getest. Alle producten voldoen uiteraard aan de meest recente regelgeving en wettelijke voorschriften voor cosmetische producten. Uiteraard zijn ook alle producten geregistreerd.

Webshop producten


DR. GRANDEL cosmetica

Ontdek in ons professionele assortiment onder andere gezichtsreiniging, crèmes en verzorgingsproducten met Hyaluron, unieke ampullen en effectieve anti-aging producten. Deze zijn te vinden in de series van Hydro Active, Timeless, Beautygen en nog veel meer. DR. GRANDEL cosmetica gaat systematisch op de individuele behoeftes van huidtype en huidtoestand in.

Made in Germany

Kwaliteit made in Augsburg – een predikaat, welke de onderneming van de stad Augsburg toegekend kreeg en daarmee de buitengewone product- en dienstverleningskwaliteit waardeert. Ontdek de innovatieve DR. GRANDEL cosmetica en verzorgingsproducten, geproduceerd in Duitsland!

Perfect afgestemde verzorging

Effectieve en dicht bij de natuur staande cosmetica, ontwikkelt in eigen laboratorium met inzet van de meest moderne technologie. Daarmee biedt DR. GRANDEL cosmetica de perfect gecoördineerde huidverzorging voor elk gewenste resultaat. Overtuig uzelf van de uitgekozen werkstoffen uit de natuur en innovatieve formules met de beste compatibiliteit en merkbare betrouwbaarheid.