Wat heb ik genoten van mijn behandeling!

Wat heb ik genoten van mijn behandeling! Heel prettig met Bianca, zowel de producten, de salon, het vakkundig advies en haar eigen DNA hoe ze te werkt gaat; heerlijk!

Echt een cadeau aan mezelf!

Bianca neemt alle tijd en met aandacht geeft ze wat je huid nodig heeft. Geen standaard pakket, maar echt met liefde uitgezocht, in alle rust. Echt een cadeau aan mezelf!

Heerlijke behandeling en super veel ervaring!

Heerlijke behandeling en super veel ervaring! Ik heb genoten en mijn huid ook! Tot snel!

Bianca is een zeer professionele vrouw …

Bianca is een zeer professionele vrouw die weet waar ze het over heeft. Daarnaast is het ook altijd super gezellig en erg ontspannen

Bianca is zeer kundig.

Wederom genoten van een fantastische behandeling. Bianca is zeer kundig. Mijn huid ziet er sinds ik bij Bianca kom een stuk beter uit. Ik kan het iedereen aanraden.

Echt een aanrader!

Ik heb een bindweefsel gezichtsmassage gehad, een kuur van 3x, het is geen ontspanningsmassage, maar wauw… er gebeurd echt iets met je huid, het word voller en krijgt die prachtige glow. Echt een aanrader! Bedankt Bianca en tot snel!

Ik vond het een ontzettend fijne ervaring.

Ik vond het een ontzettend fijne ervaring. Wat een heerlijke producten. Ook echt vernieuwd zoals die stokjes, schuim en kwast. Genoten en ik kijk uit naar de resultaten die we gaan boeken

Ze is in een woord een professional

Mijn dochter heeft wederom genoten van een heerlijke behandeling. Na een stressvolle periode had ze dit echt nodig. Wat mooi is dat Bianca weet precies wat jij en je huid nodig hebben en pas haar behandeling aan. Ze is in een woord een professional

Mooie professionele salon met een uitstekende behandeling

Mooie professionele salon met een uitstekende behandeling

Mooie professionele salon met een uitstekende behandeling

Mooie professionele salon met een uitstekende behandeling

Super fijne bindweefsel behandeling gehad!

Super fijne bindweefsel behandeling gehad! Zo mooi om te zien wat zo’n behandeling met mijn huid doet. Ik heb verschillende behandelingen bij Bianca gehad en ik zie m’n huid echt enorm verbeteren! Ik kijk uit naar de volgende!:-)

Heerlijke behandeling!

Nog even op de valreep voor mijn vakantie bij Bianca in de salon geweest. Heerlijke behandeling! Mijn huid is weer summer proof. Wenkbrauwen geverfd en weer een stralende, frisse en glanzende huid! Genoten en heel relaxed in de stoel bij Bianca!

… ik mij erna als herboren en ontspannen!

Het was weer fijn om een behandeling van Bianca te hebben gehad. De bindweefselmassage wordt met precisie en kundig uitgevoerd. Ondanks dat dit best een pittige massage voor je huid is voel ik mij erna als herboren en ontspannen!

Bianca is in een woord, vakvrouw

Bianca is in een woord, vakvrouw Zij weet altijd wat mijn huid (en ikzelf ) nodig hebben. Na mijn vakantie kwam ik bij haar met een doffe vermoeide huid en ik ging stralend de deur uit. Bedankt Bianca en tot de volgende keer